Infoavond subsidieregeling Jonge landbouwers

03 december 2019
Infoavond subsidieregeling Jonge landbouwers

Ben je een boer van maximaal 40 jaar en wilt u gebruik maken van de POP3-subsidieregeling Jonge Landbouwers (JoLa) om duurzaam te investeren in je bedrijf? Kom dan 3 december 2019 naar de informatieavond over de subsidieregeling. Je krijgt informatie en tips die het doen van een aanvraag makkelijker maken.

Namens Europa stelt de provincie Utrecht 4 ton subsidie beschikbaar aan jonge landbouwers die investeringen willen doen die bijdragen aan verbetering van het milieu, klimaatbestendigheid, dierenwelzijn, volks- en diergezondheid, landschap/ruimtelijke kwaliteit of biodiversiteit. De investeringen waarvoor subsidie kan worden aangevraagd staan in een investeringslijst. Die is grotendeels vergelijkbaar met de lijst die in 2018 gebruikt werd voor deze regeling. Toen zijn vooral investeringen gedaan in zonnepanelen, koematrassen, emissie-arme vloeren en precisiebemesting. De subsidieregeling staat open van 2 december 2019 tot en met 7 februari 2020. Meer informatie over de regeling vind je op www.provincie-utrecht.nl/pop3.

Waar: Hajé Nieuwegein, Waterliniedok 1, 3433 NV Nieuwegein
Wanneer: Je bent welkom vanaf 19:45 uur. Om 20:00 uur beginnen we met het programma. Om 22:00 uur sluiten we af met een borrel.
Voor wie: Voor landbouwers tot en met 40 jaar
Kosten: Gratis

« Terug naar het overzicht