LEADER-festival: Van dromen naar doen!

09 maart 2020
LEADER-festival: Van dromen naar doen!

Heb jij een vernieuwend idee voor het platteland van de provincie Utrecht? Een idee dat ook nog eens gaat over het verbinden van stad en platteland, voedsel van dichtbij, recreatie op het platteland, educatie, circulaire economie of duurzame energie? Of dat bijdraagt aan de verbetering van sociale contacten en de zorg voor elkaar? Meld je dan aan voor het LEADER-festival op 9 maart in Bunnik en kom dichter bij het waarmaken van je droom! 

Ook als je gewoon nieuwsgierig bent wat er bruist en borrelt in de provincie, of als je het leuk vindt om mee te denken met anderen, ben je van harte welkom! Het wordt een interactieve avond met inspiratie en veel gelegenheid om tips uit te wisselen, kennis te delen en contacten te leggen.  

Nog tot november 2020! 

LEADER is onderdeel van het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling en ondersteunt initiatieven die bijdragen aan een vitaal en levendig platteland. Het draait om ideeën van inwoners, ondernemers en organisaties uit het gebied. Grijp nu je kans want de LEADER-subsidie kan nog worden aangevraagd tot november 2020.  

Meer weten? 

Wil je meer weten over het LEADER of je aanmelden voor het LEADER-festival? Kijk dan op www.provincie-utrecht.nl/leader. We zien je graag op 9 maart in Fort Vechten, Achterdijk 12 in Bunnik. 

Waar: Fort Vechten, Achterdijk 12 in Bunnik
Wanneer: van 19:30 tot 22:30 uur
Voor wie: voor iedereen
Kosten: gratis

« Terug naar het overzicht