De nieuwste Aanjager is uit

De nieuwste Aanjager is uit

Vorige week is hij bij u op de mat gevallen: de nieuwste Aanjager.  Deze editie is een special over natuurinclusieve landbouw: over de productie van natuur, werken met natuur én natuur sparen.

De speciale aanjager laat zien wat Utrechtse boeren al doen met en voor biodiversiteit. Van beheer van nat schraalland tot insectenhotels, van betere nutriëntenbenutting tot meer aandacht voor bodemleven. Ecoloog Rudi Terlouw test tijdens een ‘farm walk’ de natuurinclusiviteit van een melkveehouder die aan botanisch randenbeheer doet en laat zich aangenaam verrassen bij een multifunctionele gangbare boer. Daarnaast leest u over een fruitteler die de (natuurlijke) strijd aangaat met de perenbladvlo, het effect van drukdrainage op weidevogels, de maatregelen die een kringloopboer treft om zijn CO2-emissie omlaag te brengen, de overstap naar biologisch, nieuwe verdienmodellen en de oprichting van gebiedscoöperatie Groot Wilnis-Vinkeveen.

Online

De Aanjager is via onze website te lezen. Kijk daarvoor op Aanjager december 2018. Wilt u de Aanjager via de e-mail ontvangen? Geef dat dan aan via www.lami.nl/contact.

Gepubliceerd op

« Terug naar het nieuwsoverzicht