Extra voorlichtingsbijeenkomst POP3-regeling fysieke investeringen

Extra voorlichtingsbijeenkomst POP3-regeling fysieke investeringen

Donderdag 4 juli is er in Groenekan een extra voorlichtingsbijeenkomst over de POP3-regeling fysieke investeringen. Tijdens deze bijeenkomst demonstreren we op interactieve wijze hoe een aanvraag opgesteld en ingediend kan worden. We nemen u mee in alle stappen die u moet doorlopen en we vertellen meer over de documenten die daarbij nodig zijn. Zo weet u precies wat u moet doen om een succesvolle aanvraag te kunnen doen.

We gebruiken deze bijeenkomst ook om een en ander verder te verduidelijken. We bespreken de vragen die ons de afgelopen weken zijn gesteld en beantwoorden de vragen die u nog heeft.

De POP3-regeling Fysieke investeringen staat nog open tot en met 26 augustus 2019.  Met deze regeling stimuleert de provincie Utrecht investeringen in systemen, installaties en machines die bij koplopers al in gebruik zijn, maar die nog onvoldoende door een grotere groep worden toegepast. Wilt u dus investeren in onroerend goed, machines of installaties die bijdragen aan duurzame landbouw of die nodig zijn voor innovatieve productiemethoden, grijp dan uw kans en doe een POP3-aanvraag.

Waar en wanneer

  • Datum: 4 juli 2019
  • Tijd: 20.00 - 22.00 uur
  • Locatie: Boerderij Fortzicht,  Voordorpsedijk 35, 3737 BL in Groenekan

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst door het Aanmeldformulier extra voorlichtingsbijeenkomst in te vullen.

Presentatie

Bij eerdere bijeenkomsten over de regeling Fysieke investeringen is een presentatie gehouden. U vindt een pdf van die presentatie als bijlage bij dit bericht.

Gepubliceerd op

« Terug naar het nieuwsoverzicht