Geslaagde infobijeenkomst Kennisoverdracht en Samenwerking voor innovatie

Geslaagde infobijeenkomst Kennisoverdracht en Samenwerking voor innovatie

Dinsdag 7 mei 2019 vond de voorlichtingsbijeenkomst over de POP3-openstellingen ‘Kennisoverdracht’ en ‘Samenwerking voor innovatie’ plaats in De Linielanding te Nieuwegein. 

 

De 25 aanwezigen werden geïnformeerd over de inhoud van beide openstellingen. Ook kregen ze tips over de aanvraagprocedure. Na de algemene toelichting  gingen de aanwezigen uiteen en werden vragen en ideeën voor projectvoorstellen uitgewisseld. De grote diversiteit binnen de groep leverde nieuwe contacten en wellicht ook nieuwe samenwerkingen op.

Zoekt u hulp of deelnemers?

Wij kijken terug op een zeer geslaagde middag, waarbij verschillende partijen elkaar opzochten. Was u niet aanwezig op deze bijeenkomst, maar zoekt u een organisatie die u verder zou kunnen helpen bij de uitvoering van uw idee óf zoekt u deelnemers voor uw project waarvoor u subsidie wil gaan aanvragen? Neem dan contact op met één van de POP3-makelaars. Zij kunnen u helpen om verbindingen te leggen. Stuur een e-mail naar:

Aanvragen voor de subsidieregelingen ‘Kennisoverdracht’ en ‘Samenwerking voor innovatie’ kunnen worden ingediend vanaf 27 mei aanstaande. De openstelling ‘Kennisoverdracht heeft als einddatum 5 juli. De openstelling Samenwerking voor innovatie sluit op 26 juli.

Meer weten 

Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.provincie-utrecht.nl/pop3.

Gepubliceerd op

« Terug naar het nieuwsoverzicht