Masterclass Joel Salatin in Kamerik op 20 en 21 april

Masterclass Joel Salatin in Kamerik op 20 en 21 april

Bent u op zoek naar een andere manier van landbouw, die de bodem herstelt, kringlopen versterkt, koolstof vastlegt, de natuur inschakelt en netto rendement oplevert? Laat u inspireren door Joel Salatin; de meest innovatieve boer ter wereld volgens TIME Magazine.

Salatin ontwikkelde zijn bedrijf Polyface Farms tegen de stroom in. Op een stuk land met kale, uitgeboerde plekken bouwde hij in de voetsporen van zijn vader gaandeweg een uitzonderlijk divers agro-ecosysteem op: een polycultuur waarvan de uiteenlopende, levende onderdelen dankzij slim ontwerp efficiënt op elkaar aansluiten, en samen een vitaal, veerkrachtig en hoogproductief organisch geheel vormen.

Het bedrijf omvat ruim 20 kleine ondernemingen die elkaar aanvullen en versterken, en levert dagelijks direct aan duizenden gezinnen en tientallen restaurants in de regio. Salatin schreef hierover alweer zijn 10e boek. In de hele wereld inspireert hij boeren, tuinders èn consumenten om de bakens te blijven verzetten.

Lees meer over Joel Salatin en het programma van 20 en 21 april.

Kaart winnen!
Gebiedscommissie Utrecht-West en Gebiedscoöperatie O-gen stellen in totaal 2 kaarten beschikbaar voor jonge boeren (tot en met 40 jaar) uit Utrecht. Wilt u ook in aanmerking komen voor de inspirerende masterclass over bodem, water, koolstof, gras, koeien, kippen, varkens, marketing en ondernemerschap. Stuur dan voor 25 maart 2018 een mailtje naar info@utrecht-west.com o.v.v. kaart masterclass Joel Salatin en vertel ons waarom u er bij wilt zijn. Op maandag 26 maart zal de trekking worden verrichten. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Gepubliceerd op

« Terug naar het nieuwsoverzicht