Plattelandscoach Anja Luijkx begeleidt de familie Veldhuisen uit Nigtevecht bij de gesprekken over de toekomst van hun boeren bedrijf. Voor vader en moeder Veldhuisen was het niet zozeer de vraag wie van de kinderen de boerderij zou gaan overnemen. Hun zoon stond namelijk al klaar in de startblokken. Hoe zorg je er dan voor dat ook de andere kinderen goed begrijpen hoe de opvolging wordt geregeld en welke keuzes daarbij worden gemaakt?

Bovendien was er nog het idee voor een eventueel zonnepark. Anja Luijkx sprak met de familie over deze twee onderwerpen. Ze is gesprekspartner en procesbegeleider. Op deze manier is iedereen meegenomen in de toekomstige bedrijfsoverdracht en is deze onderneming goed voorbereid op de toekomst.

Bekijk het verhaal van de familie Veldhuisen in deze video:

Uitgeschreven tekst lezen

In deze video vertelt de familie Veldhuisen hoe plattelandscoach Anja Luijkx hun gesprekken over de bedrijfsopvolging en keuzes voor de toekomst begeleidt. 

Hulp van een plattelandscoach?

Heb jij ook vragen over de opvolging binnen je bedrijf, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Meld je dan aan voor hulp of bel voor meer informatie: 030 – 237 07 00

Meld je aan voor een plattelandscoach