Tuinders Steef en Eef uit Leersum zijn door een plattelandscoach geholpen met een marketingplan om hun ecologisch verbouwde groenten en fruit nog beter aan de man te brengen. Maar ook de vervanging van een asbestdak en de opwek van duurzame energie met zonnepanelen zijn tijdens het coachingstraject besproken.

Sinds 2020 hebben Steef en Eef een kleinschalige, natuurinclusieve, agro-ecologische moestuin en makerij te Leersum. Ze produceren jaarrond vollegrondsgroenten, kruiden, zachtfruit en diverse huisgemaakte boerderijproducten. Hun doel is om bekende en onbekende groenten, kruiden en zachtfruit op een duurzame manier te telen en van een deel van de oogst houdbare producten te maken. De groenten en producten verkopen ze dagelijks op bestelling.

Wil je meer weten over de plannen van Tuinderij Steef en Eef en de hulp van de coach? Lees het hele verhaal of luister naar dit radio fragment

Steef en Eef vertellen over de hulp van een plattelandscoach met hun tuinderij

Hulp van een plattelandscoach?

Heb jij naar aanleiding van dit verhaal behoefte om te sparren over jouw eigen situatie? Dat kan. Meld je aan via de button hieronder. Als je het formulier invult, nemen de medewerkers van het Agroloket contact met je op. 

Je kunt ook zelf contact opnemen met het Agroloket: 030 – 237 07 00

Meld je aan voor een plattelandscoach