Informatieavond erfscans Utrecht-Oost 14 juli 2022

Wil jij weten hoe erfvogels, zoogdieren en nuttige insecten zich nog beter thuis voelen op jouw erf? Kom naar de informatieavond over erfscans op 14 juli. Deze avond wordt georganiseerd door Collectief Utrecht Oost.

Collectief Utrecht Oost organiseert verspreid over het werkgebied een viertal informatieavonden over biodiversiteit op boerenerven en het laten maken van een erfscan. In een erfscan wordt inzichtelijk hoe je jouw erf zo goed mogelijk in kunt richten en beheren, zodat erfvogels, zoogdieren en nuttige insecten zich nog beter thuis voelen. Met eenvoudige middelen kom je al een heel eind en vaak zijn er mogelijkheden voor subsidie. Op deze informatieavond zijn ook de landschapscoördinatoren van jouw gemeente aanwezig. Na afloop kunt je je direct aanmelden voor een erfscan op jouw bedrijf.

De eerste informatieavond is op donderdag 14 juli in Dorpshuis Langbroek. De spreker is Otto Vloedgraven van Collectief Utrecht Oost. Data voor de informatieavonden in Soest, Leusden en Groenekan volgen in augustus.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan met een mail aan: info@collectiefutrechtoost.nl