Onafhankelijk advies: maatwerk van een plattelandscoach

Heb je vragen over de toekomst van jouw bedrijf? Wil je weten waar kansen liggen, zoek je een onafhankelijke gesprekspartner voor het verder ontwikkelen van je bedrijf of denk je na over bedrijfsovername? Dan is een plattelandscoach wellicht iets voor jou.

Oók eerdere deelnemers komen vanaf 1 mei voor een nieuw traject in aanmerking. Dat kan als het eerdere budget volledig is gebruikt of er sprake is van een nieuw vraagstuk.

Bel voor meer informatie de Ondernemerschap Academy:
030 – 237 07 00.

Meld je aan voor een plattelandscoach

Plattelandscoaches

Heb je ideeën om je bedrijf te verbreden of te gaan verzuivelen? Wil een van je kinderen het bedrijf overnemen en vraag je je nu af hoe je dat het best afstemt met je andere kinderen? Heb je gebouwen die vrijkomen en zie je mogelijkheden voor een andere bestemming? Of ligt er op je dak(en) asbest?

Ga in gesprek met de plattelandscoach!

Je bespreekt met de coach jouw specifieke situatie. Hij of zij heeft ruime kennis van de agrarische sector en wat daarom heen speelt (markt, overheid, samenleving, natuur). Vanuit zijn of haar ervaring als coach helpt hij of zij ze de juiste vragen te stellen en de antwoorden te vinden.  

 

Deelnemers positief

Ruim 300 agrariërs hebben al gebruik gemaakt van de diensten van een plattelandscoach. Deelnemers beoordelen de afgeronde coaching met een 8,5 en 94% van de deelnemers beveelt de plattelandscoaches aan.

Het aanbod

Je krijgt 25 uren onafhankelijke hulp en specialistisch advies. Zonder eigen bijdrage. Is 25 uren niet genoeg? Dan kun je aanvullend nog eens gebruik maken van 18 extra uren, met een eigen bijdrage van 32,- euro per uur.

Hoe werkt het? 

Je aanmelding komt binnen bij de Ondernemerschap Academy. Na je aanmelding nemen we telefonisch contact op om je behoeften en verwachtingen te bespreken. Op basis van dit gesprek brengen we je in contact met een geselecteerde plattelandscoach voor een afspraak bij jou op het bedrijf.

Oók eerdere deelnemers komen vanaf 1 mei voor een nieuw traject in aanmerking. Dat kan als het eerdere budget volledig is gebruikt of er sprake is van een nieuw vraagstuk.

Bel voor meer informatie de Ondernemerschap Academy:
030 – 237 07 00.

Lees de ervaringen met onze plattelandscoaches

Man en vrouw in een moestuin met kruiwagen
Drie mensen en een hond wandelen in weiland
Vrouw staat tussen witte geiten in een stal
Man en vrouw in weiland met boek in handen

Maak kennis met de plattelandscoaches

Als agrariër kun je verschillende vragen hebben. Daarom zijn er ook verschillende plattelandscoaches met ieder zijn of haar eigen specialisme. Ze zijn onafhankelijk, kennen de agrarische sector en hebben hart voor de toekomst van het Utrechtse platteland. Ze nemen graag de tijd om met jou thuis aan de keukentafel de mogelijkheden te verkennen.

Samenwerkende partijen

Het project LaMi Plattelandscoaches komt tot stand met medewerking van:

logo