Onafhankelijk advies: maatwerk van een Plattelandscoach

Heb je vragen over de toekomst van jouw bedrijf? Wil je weten waar kansen liggen, zoek je een onafhankelijke gesprekspartner voor het verder ontwikkelen van je bedrijf of denk je na over bedrijfsovername? Dan is een Plattelandscoach wellicht iets voor jou.

Heb jij je al een keer vóór 1 mei 2023 aangemeld? Dan kun je je ook ná 1 mei 2023 voor een nieuw traject aanmelden. Mits het eerdere budget volledig is gebruikt of er is sprake van een nieuw vraagstuk.

Bel voor meer informatie de Ondernemerschap Academy:
030 – 237 07 00.

Meld je aan voor een plattelandscoach

Plattelandscoach denkt met je mee

Als agrarisch ondernemer komt er veel op je af. Heb jij vragen die je bezighouden op bedrijfsmatig of juist persoonlijk vlak? Dan is het prettig om iemand van buitenaf te hebben die naast je komt staan en met je meedenkt. Om met je te sparren over jouw mogelijkheden, ideeën en kansen. De Plattelandscoaches kennen de agrarische sector, zijn deskundig en werken onafhankelijk en vertrouwelijk.

Ga in gesprek met de Plattelandscoach!

Je bespreekt met de coach jouw specifieke situatie. Hij of zij heeft ruime kennis van de agrarische sector en wat daarom heen speelt (markt, overheid, samenleving, natuur). Vanuit zijn of haar ervaring als coach helpt hij of zij ze de juiste vragen te stellen en de antwoorden te vinden. En mocht je situatie daarom vragen, dan schakelt de Plattelandscoach een van de specialisten in.

Deelnemers zijn positief

Ruim 430 agrariërs hebben al gebruik gemaakt van de diensten van een Plattelandscoach. Deelnemers beoordelen de afgeronde coaching met een 8,5 en 92% van de deelnemers beveelt de plattelandscoaches aan.

Het aanbod

Je krijgt 25 uren onafhankelijke hulp en specialistisch advies. Zonder eigen bijdrage. Is 25 uren niet genoeg? Dan kun je aanvullend nog eens gebruik maken van 18 extra uren, met een eigen bijdrage van 35,- euro per uur.

Heb je al een traject afgerond? Met een nieuw vraagstuk over een ander onderwerp kom je in aanmerking voor een vervolg.

Hoe werkt het? 

Je aanmelding komt binnen bij de Ondernemerschap Academy. Na je aanmelding nemen we telefonisch contact op om je behoeften en verwachtingen te bespreken. Op basis van dit gesprek brengen we je in contact met een geselecteerde plattelandscoach voor een afspraak bij jou op het bedrijf.

Bel voor meer informatie de Ondernemerschap Academy:
030 – 237 07 00.

Uitgeschreven tekst lezen

Agrarisch ondernemers in de provincie Utrecht kunnen gebruik maken van onafhankelijke Plattelandscoaches. Zij stellen zich in deze video aan je voor.

Maak kennis met de Plattelandscoaches

Behalve ruime kennis en ervaring als agrarisch coach, voorlichter en sparring-partner, heeft iedere Plattelandscoach ook een eigen specialisme. Ondernemerschap, samenwerking onderling of bijvoorbeeld met de overheid, verdienmodellen – korte keten, verzuivelen, zorgconcepten – of de meer persoonlijke dingen zoals de samenwerking onderling of de verwerking van een verlies.

Onze Plattelandscoaches stellen zich graag aan je voor.

Profielfoto Dorine Zwaan
Profielfoto Maryse Versteeg Nieuwenhuizen
Profielfoto Wim Coenraadts

Samenwerkende partijen

Het project Plattelandscoaches komt tot stand met medewerking van:

logo