Ondernemen |

Schrijf je in voor ondernemersprogramma ‘Boerenversneller’

Het ondernemersprogramma ‘Boerenversneller’ gaat binnenkort weer van start. Samen met experts ontdek je hoe je kunt inspelen op de veranderingen in voedsel en landbouw. Je bouwt op basis van deze inzichten een nieuw verdienmodel dat bij jou past. Tot en met 6 juli is het mogelijk om je in te schrijven.

Met de ‘Boerenversneller’ kun je als (beginnend) agrarisch bedrijf in een noodtempo je businessplan scherp stellen en daarmee zo snel mogelijk de weg naar investeerders betreden. Je maakt het plan samen met je ‘Nieuwe Boerenfamilie’, van design experts tot financiële coaches en van chefs tot marketeers. De Boerenversneller vindt plaats tussen juli-september 2022 en maart 2023. Inmiddels hebben meer dan veertig boeren deelgenomen aan de ‘Boerenversneller’ en gewerkt aan hun uiteenlopende wensen. Bekijk de deelnemers tot nu toe.

Deelnemen?

Op de website De Nieuwe Boerenfamilie vind je meer informatie over het programma en kun je je tot en met 6 juli inschrijven. Voor deelname wordt wel een verplichte eigen bijdrage gevraagd.

Meer ondernemersvragen?

Wil je meer informatie over een duurzame bedrijfsvoering en nieuwe verdienmodellen?

Ga naar Ondernemen