Ondernemen |

Ben jij bezig met biodiversiteit en wil je aan de horeca leveren?

Produceer jij voedsel met behoud en of herstel van biodiversiteit? En ben je geïnteresseerd om via de regionale horecagroothandels je producten af te zetten? Meld je dan aan voor het programma Biodiversiteit op je Bord van Dutch Cuisine.

Het doel van het programma is om producten van boeren die een positieve bijdrage leveren aan behoud of herstel van biodiversiteit te promoten bij horeca en cateraars. Dit programma voert Dutch Cuisine momenteel uit in Utrecht, met ondersteuning van de provincie Utrecht, in samenwerking met drie horecagroothandels.

Afzetkanaal

Ben jij die Utrechtse boer die zich op het gebied van biodiversiteit positief wil onderscheiden? Of heb je een duidelijke ambitie om dat te doen? En zou je eventueel aan de horecagroothandels willen leveren? Dan kan het programma een manier zijn om je te profileren en om via de horecagroothandel een structureel afzetkanaal te krijgen. En de promotie van jouw ’biodiversiteitvriendelijke’ producten wordt ook geregeld.

Neem contact op

Neem bij interesse contact op met Bas Cloo van Dutch Cuisine:

bas@dutch-cuisine.nl
06-46916069.