Future Farming & Food Experience 30 mei 2024

Ontdek hoe jouw bedrijf eruit zal zien in 2030 met de nieuwste technologieën tijdens de ‘Future Farming & Food Experience’ op 30 mei bij de Boerderij van de Toekomst in Lelystad.

Vaag-maar-raak -sessies


Tijdens de vraag-maar-raak -sessies kun je met al je vragen over landbouw van de toekomst terecht bij experts. De onderwerpen van de verschillende sessies worden binnenkort bekend gemaakt.

Fieldlab Boerderij van de Toekomst


Op het fieldlab van Boerderij van de Toekomst kun je zien hoe het onderzoek er in de praktijk uitziet. Wat werkt er al, en wat (nog) niet?

Demonstratieveld


Ervaar hoe veldrobots met data-technologie onkruid bestrijden met zo min mogelijk arbeid en chemie. Ook diverse mechanische innovaties worden getoond.

Standhouders- en dataplein


Op deze beide pleinen kun je kennismaken met een breed scala aan bedrijven die, met name voor akkerbouwers, innovatieve diensten, producten en machines aanbieden.

Sunbiose

Gewassen telen onder zonnepanelen, werkt dat? En wat betekent het economisch? Bij de Sunbiose-proefopstelling kun je het met eigen ogen bekijken.

Aanmelden

Meld je aan voor het evenement via dit formulier.

Het evenement is een initiatief van onder andere de Boerderij van de Toekomst en de Nationale Proeftuin Precisie Landbouw (NPPL).