Online bijeenkomst ‘Boeren en tuinders pakken uit in de zomer’ 12 april 2023

Vind jij het ook belangrijk om het positieve verhaal van onze sector te vertellen en te laten zien aan burgers? En word je enthousiast van het organiseren van activiteiten of organiseer jij al activiteiten om de verbinding met de samenleving op te zoeken? Doe dan mee met ‘Boeren en tuinders pakken uit in de zomer’. Woensdag 12 april om 20.00 uur hoor je meer over de plannen tijdens een online bijeenkomst.

Vorig jaar zomer heeft LTO NOord voor de tweede keer een zeer succesvolle editie van ‘Boeren en tuinders pakken uit in de zomer’ neergezet. Honderden boeren en tuinders organiseerden activiteiten voor jong en oud. Van een rondje kavelpad, tot koe-knuffelen en boerengolf. Alle activiteiten stonden overzichtelijk op de website Boerenentuinderspakkenuit Er werd gezorgd voor een communicatiecampagne en LTO Noord bood hulp aan bij het organiseren van de activiteiten. Denk hierbij aan het aanbieden van promotieartikelen en het delen van informatie en tips.

Aanmelden online bijeenkomst

Wil je er meer over horen? Meld je aan voor de online bijeenkomst op woensdagavond 12 april 2023 om 20.00 uur. Daar praten wij jullie bij over de plannen voor 2023 en de invulling ‘Boeren en tuinders pakken uit in de zomer’.

Twijfel je nog, of vind je het lastig om een activiteit te bedenken? Sluit je gewoon aan bij de bijeenkomst en luister naar de ideeën van afdelingen en initiatiefnemers.