Ondernemen |

Plattelandscoaches zijn ook beschikbaar voor een goed gesprek

De brief van het Rijk met daarin de plannen om de stikstofuitstoot te verlagen veroorzaakt veel onzekerheid en onrust. Loop je rond met zorgen of boosheid en heb je behoefte aan een luisterend oor of een goed gesprek? De plattelandscoaches werken onafhankelijk en staan zeker ook nu voor je klaar. Ook voor een uurtje.

Neem contact op

Onze coaches hebben jarenlange ervaring en hebben net als jij hun wortels in de landbouw. Aanmelden kan via de website. Er wordt gezorgd dat je iemand te spreken krijgt die jouw situatie begrijpt.

Contact met de plattelandscoaches is de eerste 25 uren zonder kosten. Ruim 260 ondernemers maakten al gebruik van het aanbod. Deelnemers zijn zeer tevreden. De afgeronde coaching wordt beoordeeld met een 8,5 en maar liefst 94 procent van de deelnemers beveelt de plattelandscoaches aan.

Eerst meer weten over het project? Bekijk meer informatie over de plattelandscoaches.

Plattelandscoach bij Nieuwsuur

Een van onze plattelandscoaches Dik Veefkind werkte deze week mee aan een uitzending van Nieuwsuur, waarin hij de positie van de boeren verwoordde: “De woede bij boeren zit diep, want een boerderij is een levenswerk”

Lees zijn bijdrage