Ondernemen |

Volg LaMi op Facebook voor het laatste nieuws over duurzame landbouw

Agrariërs en erfeigenaren in de provincie Utrecht kunnen sinds kort het laatste nieuws over duurzame landbouw volgen op het LaMi Facebook account. Niet alleen de landbouwsector is in beweging, ook de nieuwsvoorziening. In een enquête gaven lezers aan de website en de nieuwsbrief te waarderen, maar ook gebruik te maken van social media zoals Whatsapp en Facebook. We hopen hiermee meer agrariërs en erfeigenaren te bereiken en te ondersteunen bij het realiseren van duurzame ambities in de landbouw.

In de enquête werd ook gevraagd naar welke onderwerpen bezoekers van de website op zoek zijn. Informatie over subsidies, nieuwe verdienmodellen en duurzame energie kwam vaak als antwoord naar voren. Maar ook wordt er gezocht naar praktische en technische informatie en voorbeelden van andere agrariërs. We streven ernaar de informatie op de nieuwe website hierop aan te sluiten en voortdurend aan te passen.

Geef je mening

We nodigen je uit om suggesties voor onderwerpen of aanscherping van de huidige informatie door te geven. Dat kan via een poll op de nieuwe website of via de contactknoppen. Maar laat vooral ook je reactie op Facebook achter.

Agrariër Gijs van Dam wordt gefilmd voor een video op Facebook

Nieuws volgen en video's bekijken?

Op Facebook zie je dagelijks de laatste nieuwtjes. Ook kun je hier video’s bekijken van interessante projecten of collega-agrariërs die hun ervaringen met je delen. Bijvoorbeeld hun ervaring met gratis hulp van een plattelandscoach. Volg LaMi op Facebook en laat vooral je reactie achter als je je mening wilt delen of vragen hebt.

Volg LaMi op Facebook