Expeditie ‘Van restwol tot sokken’ in Baambrugge 13 juni 2024

Ben je benieuwd naar een regionale korte keten van schapenhouders en afnemers? Ga dan op 13 juni mee op expeditie naar het project ‘Van restwol tot sokken’ in Baambrugge. De initiatiefnemers vertellen over hun aanpak.

In het project Van restwol tot sokken is een regionale korte keten opgezet rond wol. Samen met onder andere schapenhouders en afnemers van de sokken is gewerkt aan een gezond verdienmodel, verbetering van de wol en het verwerken van reststromen. Daarmee creëren ze weer perspectief voor Nederlandse wol en versterken ze de verbinding tussen de agrarische sector en de consument.

Tijdens de Expeditie krijgen we een rondleiding op de locatie, krijgen we een kijkje in het productieproces en vertellen de initiatiefnemers meer over het opzetten van de keten én uiteraard over de wol.

Aanmelden

Ben je betrokken bij korte ketens, heb je ook een projectidee voor bijvoorbeeld het benutten van reststromen of ben je gewoon benieuwd naar dit project? Meld je dan aan door een mailtje te sturen voor dinsdag 11 juni 17.00 uur. Meer informatie? Neem dan even contact op.