Ondernemen |

Ga mee op inspiratietour over ondernemen met zuivel

Wil jij je eigen melk gaan verzuivelen en wil je inspiratie voor toekomstige keuzes? Of verzuivel je al en wil je weten hoe je een sterk merk bouwt? De provincie Utrecht biedt op maandag 16 januari 2023 een inspiratietour aan voor Utrechtse melkveehouders over zelf verzuivelen, branding van je product en verkoop in de korte keten.

Schrijf je snel in voor deze leerzame en leuke dag die de provincie Utrecht jou gratis aanbiedt. Tijdens deze dag én tijdens het online webinar dat je van tevoren kunt volgen leer je hoe je jouw eigen merk en merkidentiteit ontwikkelt. Daarmee onderscheid je je van anderen en ontwikkel je een authentieke communicatiestrategie.

Voorbeelden van zuivelverwerking

Tijdens de inspiratietour krijg je aansprekende voorbeelden van zuivelverwerking te zien. Andere ondernemers vertellen hoe zij dit hebben aangepakt, waar ze tegenaan zijn gelopen en wat hun do’s & don’ts rond productkeuzes en afzetkanalen zijn.

Webinar merkontwikkeling en identiteit

Ter voorbereiding op de inspiratietour vindt op 15 december 2022 van 19.00 tot 20.30 uur een webinar plaats over merkontwikkeling en merkidentiteit. Deze webinar kan ook gevolgd worden als je niet meegaat op de inspiratiedag. Het webinar is ook interessant als je fruit teelt, eieren en/of vlees verkoopt.

Meer informatie en aanmelden

Lees meer informatie over de inspiratietour en aanmelden.

Inspiratie

Ben je geïnteresseerd in zelf verzuivelen of branding? Of wil je meer weten over verkoop in de korte keten?

Ga naar Korte keten