Ondernemen |

Regeling Plattelandscoaches is nu ook open voor eerdere deelnemers

Vanaf 1 mei is de regeling voor de Plattelandscoaches ook open voor eerdere deelnemers. Een nieuw coachingstraject kan gestart worden als alle uren van het eerste traject gebruikt zijn of als er sprake is van een nieuw vraagstuk.

In de afgelopen twee jaar hebben ruim 350 agrarische ondernemers gebruik gemaakt van de onafhankelijke Plattelandscoach. Misschien ben of ken jij ook een boer die met een Plattelandscoach in gesprek is gegaan? Want onze coaches zijn er voor iedere agrarische ondernemer en/of erfeigenaar in de provincie Utrecht.

Een traject start met 25 uur aan onafhankelijke coaching en begeleiding, zonder kosten. Daarna zijn 18 uren beschikbaar met een eigen bijdrage van € 35 per uur.

Bedrijfsmatige en persoonlijke vraagstukken

Met de plattelandscoaches bespreek je bedrijfsmatige en persoonlijke vraagstukken zodat je in deze tijd van onduidelijkheid sterk in je schoenen blijft staan en weloverwogen keuzes met hoofd én hart te kunnen maken. Keuzes die jou, je gezin en het bedrijf verder helpen. Van de begeleiding bij een bedrijfsovername tot het samen bepalen van de juiste stappen om je bedrijf verder te ontwikkelen, te verbreden of misschien te beëindigen. De plattelandscoach gaat na wat jij wil, brengt mogelijkheden in beeld, kan specialisten toevoegen en ondersteunt bij de gesprekken met gemeenten als dat van toepassing is.

In alle gevallen zijn de plattelandscoaches er voor jou. Niet zonder reden beveelt 94% van de boeren de inzet van een plattelandscoach aan.

Meer weten over Plattelandscoaches?

Wil je weten wat onze Plattelandscoaches ook voor jou kunnen betekenen? Ga naar de website en meld je direct aan of bel met: 030 – 2370 700.