Ondernemen |

Vrijblijvend adviesgesprek en/of bedrijfsplan voor mogelijkheden biologische melkveehouderij

Ontdek de mogelijkheden van een biologische bedrijfsvoering voor jouw melkveebedrijf met gratis, deskundig advies aangeboden door provincie Utrecht. In een individueel keukentafelgesprek wordt jouw huidige bedrijfsstructuur, management en kansen geanalyseerd, gevolgd door een verslag zonder financiële verplichting.

De provincie Utrecht werkt voor de advisering samen met Kees Water van Ekopart. Naast de gratis advisering is het ook mogelijk om een gedetailleerd bedrijfsplan voor omschakeling naar biologische melkveehouderij op te stellen. Gebaseerd op jouw wensen en recente boekhoudgegevens. Voor een volledige doorrekening van de toekomstige bedrijfseconomische perspectieven betaal je een eigen bijdrage van € 375,- exclusief BTW.

Kosteloze prognose KPI’s

Ontvang daarnaast zonder kosten een prognose van de ontwikkeling van 15 Kritische Prestatie Indicatoren (KPI’s) bij omschakeling, gebaseerd op jouw huidige situatie. Deze KPI’s worden gebruikt bij de Utrechtse Monitor Duurzame Landbouw (UMDL) om te zien hoe jouw bedrijf scoort op het vlak van natuurinclusieve kringlooplandbouw.

Meer informatie

Neem contact op met Ekopart voor een afspraak of meer informatie:

Kees Water
06-26518701
keeswater@ekopart.nl

Let op: Bij een overschrijding van het beschikbare aantal aanmeldingen wordt er op basis van binnenkomst een selectie gemaakt.