Netwerkavond lokaal voedsel en biodiversiteit 17 november 2022

Ben jij voedselproducent in de provincie Utrecht? Kom op donderdag 17 november meepraten over de bijdrage die jouw voedsel levert aan de biodiversiteit in onze provincie. De netwerkbijeenkomst vindt plaats in Driebergen en wordt georganiseerd door projectorganisatie Lokaal Voedsel Utrecht en Amped/Local2Local.

Hoe verbind je lokaal voedsel met de mooie landschappen, natuur en biodiversiteit in de provincie Utrecht? En op welke manier dragen boeren, tuinders, koks en natuurorganisaties in Utrecht daar aan bij? Met elkaar verkennen we op welke manier lokaal voedsel impact heeft op onze leefomgeving. En hoe dit kan bijdragen om meer mensen bij lokaal voedsel in Utrecht te betrekken. Praat hierover mee, vergroot je netwerk of laat je inspireren door onder andere Bas Cloo (Dutch Cuisine), Jeroen Heemsbergen (Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug), Jan Degenaar (voedselbos Haarzuilens), Mark Frederiks (Amped/Local2Local) en anderen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van Lokaal Voedsel Utrecht.

Producten lokaal afzetten?

Ben jij voedselproducent en ben je benieuwd hoe je je producten lokaal kan afzetten?

Ga naar Korte keten