Netwerkbijeenkomst ‘Hoe bereiken we de consument?’ 29 september 2022

Op donderdag 29 september nodigt Lokaal Voedsel Utrecht ondernemers, voedselcollectieven, logistieke partners, winkeliers, overheden en maatschappelijke organisaties uit voor de netwerkbijeenkomst ‘Hoe bereiken we de consument?’. Het aantrekken én behouden van consumenten blijft een van de belangrijkste uitdagingen voor de afzet en groei van lokaal voedsel. De netwerkbijeenkomst is bedoeld om inspiratie op te doen en te kijken waar we binnen de provincie Utrecht samen kunnen optrekken.

Tijdens deze inspirerende avond biedt Lokaal Voedsel Utrecht een dynamisch programma over het bereiken van de consument en er is ruimte voor het delen van jouw bevindingen. Het is een vervolg van de netwerkbijeenkomst van 19 april.

Voorlopig programma

  • Introductie van vader Jan en zoon Henk Huijgen van de Eemlandhoeve in Bunschoten;
  • Korte pitches van een aantal ondernemers en initiatieven, zoals Buren & Boeren Driebergen, Locals Utrecht, Eetcafé Warmoes, Landwinkel Groenekan en Ekoplaza Bilthoven;
  • Gesprek en discussie over hoe bereiken we de consument;
  • Samen aan de slag met een gezamenlijk actieplan.

Voorafgaand aan de bijeenkomst maken we het definitieve programma bekend. Maar aanmelden kan vanaf nu. Leuk als je erbij bent!