Ondernemen |

Plattelandscoach helpt agrariërs en gezinsleden het gesprek aan te gaan

Plattelandscoach Lizanne Roeleven is gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling en helpt Utrechtse agrariërs te ontdekken waar ze naartoe willen. En als dat duidelijk is, geeft ze ook advies over hoe het gesprek aan te gaan met de gezinsleden. Wat wil de ander? Kunnen we samen verder komen?

“Agrarisch ondernemers staan – door omstandigheden die ze niet in de hand hebben – voor grote veranderingen. Ik werk vaak met hen aan de vragen waar ze meestal niet aan toe komen. Ooit zei een agrariër tegen mij: ‘je kunt altijd gewoon doormodderen…’. Vragen dus die je jezelf niet zo makkelijk stelt, terwijl ze je wel op een ander spoor kunnen helpen.

Meer inzicht

Mijn kennismaking met de ondernemer en zijn of haar gezin begint daarom meestal met een soort inventarisatie: Wat wil jij, wat willen jullie bereiken? Wat zet jou in beweging? Wat zijn de patronen in het leven die jij steeds weer tegenkomt? Met een analyse van de drijfveren geef ik de boerenondernemer meer inzicht.”

Wil jij meer inzicht in je drijfveren? Lizanne helpt je op weg.

Uitgeschreven tekst lezen

Agrarisch ondernemers in de provincie Utrecht kunnen gebruik maken van onafhankelijke Plattelandscoaches. Lizanne Roeleven stelt zich in deze video aan je voor.

Hulp van een Plattelandscoach

Wil jij eens met een onafhankelijke Plattelandscoach van de provincie Utrecht praten? Over persoonlijke dingen, nieuwe verdienmodellen of andere bedrijfsvragen. Alle coaches hebben ruime ervaring en ieder z’n eigen expertise.

Lees meer over de Plattelandscoaches of bel voor meer informatie: 030 – 237 07 00.