Ondernemen |

Plattelandscoach helpt met gesprek overheidsinstantie over jouw plannen

Heb jij een mooi plan voor jouw agrarisch bedrijf of erf en zit je te wachten op dat gesprek met gemeente of provincie? Plattelandscoach Wim Coenraadts is specialist in herbestemmingen en afstemming met de overheid. Hij bekijkt samen met jou je plan en hij probeert je zo snel mogelijk aan tafel te krijgen bij de overheidsinstantie en het gesprek op gang te helpen.

Wim begrijpt maar al te goed dat jij als agrarisch ondernemer met jouw toekomstgerichte idee ontmoedigd raakt als je je niet gehoord voelt. Want begrijpen ze wel wat jij bedoelt met je innovatieve idee? Hij kan je helpen om andere woorden te gebruiken, zodat een overheidsinstantie iets kan met jouw plan voor je bedrijf of andere bestemming voor het erf.

 

Uitgeschreven tekst lezen

Agrarisch ondernemers in de provincie Utrecht kunnen gebruik maken van onafhankelijke Plattelandscoaches. Wim Coenraadts stelt zich in deze video aan je voor.

Hulp van een Plattelandscoach

Wil jij eens met een onafhankelijke Plattelandscoach van de provincie Utrecht praten? Over persoonlijke dingen, nieuwe verdienmodellen of andere bedrijfsvragen. Alle coaches hebben ruime ervaring en ieder z’n eigen expertise.

Lees meer over de Plattelandscoaches of bel voor meer informatie: 030 – 237 07 00.