Advies bij bedrijfsovername en toekomstplannen

Melkveehouder Gijs van Dam uit Wilnis heeft advies gekregen over bedrijfsovername van Plattelandscoach Lizanne Roeleven. Samen met zijn vrouw, dochter en schoonzoon zit hij in de maatschap. Hoe gaat zijn dochter Christel met haar eigen ideeën het bedrijf overnemen als hij een stapje terug zet? Dat zijn belangrijke vragen waarbij je een steuntje in de rug kunt gebruiken.

Gijs van Dam heeft een gangbaar melkveebedrijf. Zijn dochter Christel is druk bezig met de neventakken van het bedrijf. Bij het melkveebedrijf is zij begonnen met Buurderij van Dam: een dagbesteding en een kinderboerderij met natuurspeeltuin. Ze wil graag op den duur het bedrijf van haar vader overnemen. De Plattelandscoach heeft de familie geholpen met het inzichtelijk maken van de financiële mogelijkheden. Een specialist heeft met Christel gekeken naar haar duurzame plannen, zoals het realiseren van een voedselbos.

Bekijk het verhaal van de familie van Dam in deze video:

Uitgeschreven tekst lezen

In deze video vertelt melkveehouder Gijs van Dam uit Wilnis hoe Plattelandscoach Lizanne Roeleven hem heeft geadviseerd over bedrijfsovername. Zijn dochter Christel vertelt hoe een expert haar heeft geholpen met haar duurzame plannen.

Hulp van een Plattelandscoach?

Heb jij behoefte om te sparren over jouw eigen situatie? Dat kan. Meld je aan via de button hieronder. Als je het formulier invult, nemen de medewerkers van de Ondernemerschap Academy contact met je op. 

Je kunt ook zelf contact opnemen met de Ondernemerschap Academy. Bel ons: 030 – 237 07 00. We helpen je graag verder.

Meld je aan voor een Plattelandscoach