Steun en advies bij bedrijfsbeëindiging

De heer en mevrouw Folmer uit Woudenberg hebben een kalvermesterij met 460 vleeskalveren. Ze zijn inmiddels op leeftijd en gaan nu hun bedrijf beëindigen. Plattelandscoach Dik Veefkind heeft de familie Folmer begeleid in dit proces.

Afscheid nemen van het vak en je woonplek is een grote stap en het luidt een nieuwe levensfase in. Hoe doe je dat? Coach Dik heeft in een traject van een aantal maanden geholpen met de verkoop van het bedrijf en alles wat daar bij komt kijken. Bijvoorbeeld het inschakelen van specialisten op fiscaal of technisch gebied. Maar er zijn ook gesprekken geweest over de toekomst. Hoe vul je je leven in na het beëindigen van je bedrijf?

Locatie verkocht

Inmiddels zijn de laatste kalveren afgeleverd. En de locatie is onlangs verkocht aan een particulier. In december hoopt de familie Folmer een ander huis te betrekken.

Bekijk het verhaal van de familie Folmer in deze video:

Uitgeschreven tekst lezen

In deze video vertellen meneer en mevrouw Folmer in Woudenberg hoe Plattelandscoach Dik Veefkind ze begeleidt heeft met het beëindigen van hun boerenbedrijf.

Hulp van een Plattelandscoach?

Heb jij behoefte om te sparren over jouw eigen situatie? Dat kan. Meld je aan via de button hieronder. Als je het formulier invult, nemen de medewerkers van de Ondernemerschap Academy contact met je op. 

Je kunt ook zelf contact opnemen met de Ondernemerschap Academy. Bel ons: 030 – 237 07 00. We helpen je graag verder.

Meld je aan voor een Plattelandscoach