Ondernemen |

Voormalig melkveehouder helpt als Plattelandscoach Utrechtse agrariërs op weg

Moet ik in deze tijd van onzekerheid nog wel plannen maken? Kan ik aan de slag met mijn ideeën? Als voormalig melkveehouder weet Hendry van Ittersum goed wat er leeft op een boerenerf. Als onafhankelijke Plattelandscoach wil hij er echt voor de agrariër zijn. Met bedrijfseconomische vraagstukken, maar juist ook met de sociale en emotionele kant van het boerenbedrijf.

“Op een boerenerf is altijd een zwerm adviseurs te vinden. Die hebben allemaal een bepaald eigen belang. Als coach werk ik zonder commercieel of eigen belang. In combinatie met mijn eigen levenservaring hoop ik mensen te kunnen helpen.” Hendry heeft ruime ervaring met veel bedrijfsmatige onderwerpen zoals het afwegen tussen doorgaan, aanpassen of stoppen van het bedrijf. En ook de financiële en fiscale aspecten van bedrijfsbeëindiging, astbestsanering, de mogelijkheden van vrijkomende agrarische bebouwing, maar ook projecten rond bodem- en waterbeheer.

Stoppen met je bedrijf

Hendry is zelf gestopt met zijn bedrijf. Dat vond hij best moeilijk. Dus hij weet dat stoppen een beladen onderwerp is. Inmiddels weet hij dat je zelf regie kunt nemen over je eigen geluk, je eigen ondernemerschap.

Uitgeschreven tekst lezen

Agrarisch ondernemers in de provincie Utrecht kunnen gebruik maken van onafhankelijke Plattelandscoaches. Hendry van Ittersum stelt zich in deze video aan je voor.

Hulp van een Plattelandscoach

Wil jij eens met een onafhankelijke Plattelandscoach van de provincie Utrecht praten? Over persoonlijke dingen, nieuwe verdienmodellen of andere bedrijfsvragen. Alle coaches hebben ruime ervaring en ieder z’n eigen expertise.

Lees meer over de Plattelandscoaches of bel voor meer informatie: 030 – 237 07 00.