Ondernemen |

300e deelnemer heeft zich aangemeld voor project Plattelandscoaches

In de afgelopen twee jaar maakten al honderden agrarische ondernemers gebruik van de diensten van een plattelandscoach. Vorige week heeft de 300e deelnemer  zich aangemeld. Misschien ben of ken jij ook een boerondernemer die met een plattelandscoach in gesprek is gegaan?

Onze coaches zijn er voor iedere agrariër en/of erfeigenaar in de provincie Utrecht. En het mooie is dat 25 uur aan coaching en begeleiding van een plattelandscoach volledig wordt betaald door de provincie Utrecht.

Bedrijfsmatige én persoonlijke vragen

De plattelandscoaches zijn er voor je bij bedrijfsmatige én persoonlijke vraagstukken, zodat je ook in deze tijd van onzekerheid sterk in je schoenen blijft staan en weloverwogen keuzes met hoofd én hart te kunnen maken. Keuzes die jou, je gezin en het bedrijf verder helpen.

Zoals  het samen bepalen van de juiste stappen om je bedrijf verder te ontwikkelen of te verbreden. Misschien denk je na over een bedrijfsovername of wil je advies omdat je op termijn verwacht te beëindigen? Wil je je bedrijf verder verduurzamen, je asbest dak vervangen of energie opwekken? Ook dan kunnen onze plattelandscoaches je verder helpen in het zetten van de juiste stappen.

Coaches weten de weg

Misschien wil je een van de plattelandscoaches wel inzetten om je plannen bij de gemeente of de provincie onder de aandacht te brengen wanneer je het gevoel hebt vast te lopen? Onze coaches weten de weg en kunnen voor jou ook hierbij van betekenis zijn. De plattelandscoaches hebben stuk voor stuk ruime ervaring in het coachen en begeleiden van ondernemers en familiebedrijven in de agrarische sector op verschillende vraagstukken. Daarnaast kunnen de coaches een beroep doen op specialisten gedurende het traject om je verder te helpen met jouw specifieke vraagstuk.

Wij zijn er ook in het nieuwe jaar

Het zijn slechts enkele voorbeelden van alle vraagstukken die we in de afgelopen twee jaar hebben gehad. In alle gevallen zijn de plattelandscoaches er voor jou. Niet zonder reden beveelt 94 procent van de boeren de inzet van een plattelandscoach aan. De plattelandscoaches zijn er ook in 2023 voor jou als agrarisch ondernemer en/of erfeigenaar in de provincie Utrecht.

Wil jij ook hulp van een plattelandscoach?

Wil je weten wat onze plattelandscoaches voor jou kunnen betekenen? Ga naar de aanmeldpagina en meld je direct aan of bel met 088 – 888 66 33.