Startbijeenkomst programma agroforestry 25 mei 2022

Ben je agrariër en serieus geïnteresseerd in agroforestry? Wil je gericht een haalbaarheidsonderzoek doen voor je eigen bedrijf? Dan kun je meedoen aan de oriëntatiegroep agroforestry. Het is een tijdsinvestering van twintig tot dertig uur, exclusief reistijd. De kosten zijn normaal 1.250 euro. Maar het wordt eenmalig gefinancierd door LNV.

Naast de gekozen programmaonderdelen ga je met elkaar op zelfgekozen onderwerpen de diepte in. Zo ontstaan masterclasses op maat. In de startbijeenkomst krijg je een agroforestry rondleiding op het Floriadeterrein, leer je de andere deelnemers kennen en halen we jullie vragen op.

Begeleiding

Eline van de Veen: Eline organiseert en begeleidt het proces. Haar specialismen zijn natuur inclusieve landbouw, landschapsontwerp en -beheer en plattelandsontwikkeling.

Xavier San Giorgi: Xavier is specialist agroforestry en ecosysteemherstel en ontwerper en beheerder van de acht systemen op Floriade Expo 2022.

Zo nodig is aanvullende expertise beschikbaar in ons netwerk.

Eigen regie

De inhoud en manier van samenkomen bepalen jullie zelf met jullie eigen vragen en behoeften. Wij organiseren en delen onze kennis alleen op verzoek. Zo nodig betrekken we andere specialisten. Jij wilt immers zelf de regie houden op je onderzoek en professionele uitvoering.

Jouw agroforestry-programma

  • Voorprogramma webinar agroforestry naar keuze
  • Individuele intake via vragenlijst en (video)bellen
  • Startbijeenkomst – agroforestry perceel Utopia Eiland Floriade: woensdagmiddag 25 mei 2022
  • Een tot drie veldexcursies naar keuze
  • Een tot drie (online) verdieping en intervisie met collega’s
  • Individueel (advies)gesprek naar aanleiding van je bevindingen
  • Afsluiting op agrosectorbijeenkomst op Floriade

Meer informatie en aanmelden

Stuur een bericht naar Eline van Veen voor vragen en/of aanmelden. Lees meer op de website van Utopia Eiland.