Programma Kennisdeling regeneratieve landbouw (POP3)

Regeneratieve landbouw. Je hoort het overal, maar wat is dat? En wat kan het voor jou en jouw bedrijfsmodel betekenen? Wil je daar antwoord op hebben? Doe dan mee met het driejarige programma dat door Regeneratieve Boerderij Schevichoven en haar partners is ontwikkeld en wordt ondersteund door de Provincie Utrecht en de Europese Unie.

 

Doel programma

Het doel van dit programma is kennis maken met regeneratieve landbouw en andere relevante onderwerpen. Vervolgens maak je in samenwerking met de (agri) professionals op dit gebied een plan van aanpak dat aansluit op het bedrijfsmodel. Met als ultiem doel: De eerste stap nemen naar een regeneratief bedrijf.

Voor wie

Het programma is bedoeld voor alle agrarische ondernemers in de provincie Utrecht die willen onderzoeken wat regeneratieve landbouw voor hen kan betekenen en hoe het (rendabele) regeneratieve bedrijfsmodel eruit zou kunnen zien.

Kosten

Dit programma wordt ondersteund met een financiële bijdrage van de Europese Unie en de provincie Utrecht. Dit betekent dat het programma met een waarde van ongeveer 8.000 euro wordt aangeboden voor (max) 825,- euro ex btw. Je betaalt per jaar van deelname. De bedragen zijn als volgt opgebouwd:

Jaar 1: € 250,- ex BTW

Jaar 2: € 275,- ex BTW

Jaar 3: € 300,- ex BTW

Meer informatie en aanmelden

Bekijk voor meer informatie of aanmelden voor het programma de website van Boerderij Schevichoven.  Of mail naar: info@schevichoven.nl

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie in het kader van het plattelands-ontwikkelingsprogramma (POP3) en de provincie Utrecht.

Logo Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling