Ondernemen |

Boer en Plattelandscoach helpt Utrechtse agrariër met een duurzaam perspectief

Boer en Plattelandscoach Hendrik Jan Hoogendoorn uit Kamerik wil de Utrechtse agrariër graag een duurzaam perspectief geven. Met zijn ervaring als agrarisch ondernemer kan hij zich goed inleven. “Er wordt van jou als boer geëist dat je inspeelt op doorlopende veranderingen in de maatschappij. Het zou fijn zijn als je weer eens het gevoel krijgt dat je mag in plaats van dat je moet.”

Hendrik Jan kent het agrarisch leven van binnenuit en heeft zelf ook aanpassingen gedaan op zijn boerenerf. Hij is ook bedrijfskundige, dus hij kijkt als deskundige door een ondernemende bril en ziet zichzelf als sparring partner. Hendrik Jan geeft jou niet de antwoorden. Die moet je als boer en familie zelf vinden. Als Plattelandscoach stelt hij jou wel vragen en verkent samen met jou en je familie de verschillende mogelijkheden voor het bedrijf. Samen op zoek naar een duurzaam perspectief.

Uitgeschreven tekst lezen

Agrarisch ondernemers in de provincie Utrecht kunnen gebruik maken van onafhankelijke Plattelandscoaches. Hendrik Jan Hoogendoorn stelt zich in deze video aan je voor.

Hulp van een Plattelandscoach

Wil jij eens met een onafhankelijke Plattelandscoach van de provincie Utrecht praten? Over persoonlijke dingen, nieuwe verdienmodellen of andere bedrijfsvragen. Alle coaches hebben ruime ervaring en ieder z’n eigen expertise.

Lees meer over de Plattelandscoaches of bel voor meer informatie: 030 – 237 07 00.