Ondernemen |

Plattelandscoach helpt Utrechtse agrariërs eigen producten in de markt zetten

Plattelandscoach Franca van Nunen heeft als specialisme nieuwe verdienmodellen. Ze helpt Utrechtse agrariërs met het in de markt zetten van eigen producten. Maar ze denkt ook mee bij de opzet van nieuwe concepten, zoals een zorgboerderij, een camping, een eigen winkel of een automaat op het erf.

“Ik scan behalve het bedrijf en het erf ook de omgeving en zie de lokale kansen en valkuilen. Door mijn werk in het hele voedselsysteem – van boer tot bord – kan ik helpen de route uit te stippelen. Hoe zit het afzetgebied in elkaar, wie vormen de doelgroep? En hoe sluit dat aan bij de ideeën van de ondernemer? Met mijn marketingervaring kan ik een idee ook een commerciële zet de goede kant op geven. Maar ik kijk ook goed naar wie ik voor me heb. Past dit plan bij deze mensen?”

Wil jij hulp bij je plan voor een nieuw verdienmodel? Plattelandscoach Franca gaat graag met jou aan tafel zitten om te brainstormen of een bestaand plan verder uit te werken.

 

Uitgeschreven tekst lezen

Agrarisch ondernemers in de provincie Utrecht kunnen gebruik maken van onafhankelijke Plattelandscoaches. Franca van Nunen stelt zich in deze video aan je voor.

Hulp van een Plattelandscoach

Wil jij eens met een onafhankelijke Plattelandscoach van de provincie Utrecht praten? Over persoonlijke dingen, nieuwe verdienmodellen of andere bedrijfsvragen. Alle coaches hebben ruime ervaring en ieder z’n eigen expertise.

Lees meer over de Plattelandscoaches of bel voor meer informatie: 030 – 237 07 00.