Ondernemen |

Boerderij de Bonte Parels in Westbroek opent eigen kwarkbar

Meer consumenten naar het boerenerf, het verhaal over het boerenleven vertellen en verzuiveling van hun koeienmelk. Dat waren de drie wensen van Rutger en Christianne Hennipman van het biologische melkveebedrijf de Bonte Parels in Westbroek. Met hulp van plattelandscoach Franca van Nunen is hun wens uitgekomen. Zaterdag 4 september 2021 openden ze de KoeWARKbar.

Rutger en Christianne runnen een biologische boerderij met 55 melkkoeien. Ze zijn al langer actief om burgers en boeren met elkaar in contact te laten komen. Bijvoorbeeld door middel van boerderijeducatie voor kinderen. Maar ze wilden meer en wisten niet hoe. Plattelandscoach Franca van Nunen dacht met ze mee en zo ontstond het idee voor het produceren en verkopen van kwark van eigen zuivel. En de toppings van de kwark, zoals vers fruit, komen ook van eigen bodem. In de oude dierenweide is een terras gemaakt waar bezoekers kunnen genieten van de ambachtelijke kwark.

Uitgeschreven tekst lezen

In deze video zie je plattelandscoach Franca van Nunen op het erf van boerderij de Bonte Parels en vertelt ze over het marketingconcept van de kwarkbar

Hulp van een plattelandscoach?

Heb jij ook wensen voor andere activiteiten op je boerderij, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Meld je dan aan voor hulp of bel voor meer informatie: 088 – 888 66 33.

Neem contact op