Natuurinclusieve landbouw |

Kom naar de start van het Agroforestry Netwerk Utrecht

In de provincie Utrecht start op 29 februari het Agroforestry Netwerk. De lancering vindt plaats op zorgboerderij Blommendal in Stoutenburg. Het Agroforestry Netwerk Utrecht is opgericht om partijen met elkaar te verbinden en meer agroforestry te realiseren. Ben jij geïnteresseerd in agroforestry? Je bent welkom om te leren van de boeren die al zijn begonnen met agroforestry en waardevolle inzichten en inspiratie op te doen.

Het netwerk is bedoeld om elkaar te ontmoeten,  te leren van de ervaringen van boeren die zijn gestart met agroforestry en contacten te leggen met andere enthousiaste boeren, leden van agrarische natuurverenigingen en andere partijen. Ook delen ervaringsdeskundigen en experts hun kennis en inzichten over agroforestry.

Startbijeenkomst netwerk

Het Utrechtse netwerk is een initiatief van BoerenBos, de Natuur en Milieufederatie Utrecht en Schevichoven en wordt gefinancierd door de provincie Utrecht. De lancering van het Agroforestry Netwerk Utrecht op zorgboerderij Blommendal in Stoutenburg is op 29 februari van 10.00 tot 12.30 uur met aansluitend een lunch en excursies.

Bekijk het programma

Meer informatie

Lees meer over het Agroforestry Netwerk Utrecht of meld je direct aan voor de startbijeenkomst.

Bekijk de themapagina Agroforestry voor meer informatie of bekijk de website van Natuur en Mileufederatie Utrecht.