Ondernemen |

Schrijf je in voor Nuffield scholarship 2023

Wil jij investeren in de toekomst van de agrarisch sector en in je eigen bedrijf? Dan kun je je nog tot 1 september inschrijven voor het Nuffield scholarship 2023. Als scholar kun je jezelf verder ontwikkelen op het gebied van ondernemerschap, innovatie of duurzaamheid. Je volgt in 2023 en 2024 een programma waarbij je een nationaal en internationaal netwerk opbouwt, een studie uitvoert en kennis opdoet voor jezelf en je eigen bedrijf.

Tijdens het scholarship staan buitenlandse reizen op het programma om kennis en inspiratie op te doen. Daarbij komen de scholars in contact met internationale leiders in de landbouw- en voedselindustrie. Afgelopen 70 jaar hebben meer dan 1.600 scholars vanuit de hele wereld deelgenomen. Je krijgt toegang onder meer tot kennis over nieuwe productiemethoden en management- en marketingsystemen. Daar komen levenslange vriendschappen uit voort, maar ook een duidelijk inzicht in globale, politieke en culturele ontwikkelingen en hoe deze Nederland en jouw bedrijf beïnvloeden.

Aanmelden

Kandidaten kunnen zich tot 1 september aanmelden voor een Nuffield scholarshipDe selectie van kandidaten vindt in oktober plaats. Nuffield Nederland stelt per kandidaat een budget vanaf € 7.500,- beschikbaar voor het scholarship.

Lees meer informatie over Nuffield scholarship.