Hulp van een onafhankelijke plattelandscoach

Heb je vragen over de toekomst van jouw bedrijf? Wil je weten waar kansen liggen, zoek je een onafhankelijke gesprekspartner voor het verder ontwikkelen van je bedrijf of denk je na over bedrijfsovername? Dan is een plattelandscoach wellicht iets voor jou.  

Jouw situatie bespreken

Je bespreekt met de coach jouw specifieke situatie. Zij hebben ruime kennis van de agrarische sector en wat daarom heen speelt: markt, overheid, samenleving, natuur. Vanuit hun ervaring als coach helpen ze de juiste vragen te stellen en de antwoorden te vinden.

 

Het aanbod

Een plattelandscoach biedt 25 uren hulp en specialistisch advies. Zonder eigen bijdrage. Is 25 uren niet genoeg? Dan kun je aanvullend nog eens gebruik maken van 18 extra uren, met een eigen bijdrage van 32,- euro per uur.

Hoe werkt het

Na het invullen van het aanmeldformulier wordt er contact opgenomen om de behoefte en verwachtingen te bespreken. Op basis van dit gesprek wordt je in contact gebracht met één van de plattelandscoaches voor een eerste afspraak bij jou op het bedrijf om persoonlijk kennis te maken.

Lees meer informatie over de plattelandscoaches.