Bijeenkomt introductie agroforestry 17 juli 2024

Ben je nieuwsgierig naar wat agroforestry precies inhoudt en of dit mogelijkheden biedt voor jouw bedrijf? Tijdens een bijeenkomst op 17 juli vertellen we je hier graag meer over. Je bent welkom op boerderij Tussen de Hagen in Stoutenburg.

We bespreken op 17 juli de resultaten van het agroforestry pilotproject in Utrecht en we introduceren het Agroforestry Netwerk Utrecht. Gastheer Ron van Zandbrink deelt zijn ervaringen en geeft een rondleiding over zijn bedrijf.

Ron is biologisch melkveehouder en bedrijfsleider van boerderij Tussen de Hagen in Stoutenburg. Sinds 2018 is Tussen de Hagen meer dan alleen een melkveebedrijf en wordt er ook agroforestry toegepast. Deze ochtend biedt ook een mooie gelegenheid om in contact te komen met andere geïnteresseerde agrariërs.

Agroforestry Netwerk Utrecht

Naast de bijeenkomsten die Agroforestry Netwerk Utrecht ondersteund en organiseert, helpen we boeren helpen met:

• 20 nieuwe bedrijfsplannen agroforestry
• een plantgoed subsidie die deze zomer opengaat

Je kunt hier gebruik van maken door in contact te komen met het Agroforestry Netwerk Utrecht. Tijdens verschillende bijeenkomsten vertellen we je hier graag meer over.

Uitgeschreven tekst lezen

Twee melkveehouders en een tuinder in Stoutenburg laten zien waarom zij bomen aanplanten.

Aanmelden

Wil je meer weten over de mogelijkheden van agroforestry en het Agroforestry Netwerk Utrecht? Meld je aan voor deze bijeenkomst.