Natuurinclusieve landbouw |

Doe mee met online bijeenkomst regeneratieve landbouw 24 februari 2022

Is regeneratieve landbouw iets voor jou? Tijdens een online bijeenkomst op 24 februari krijg je informatie over agroforestry, regeneratieve permacultuur en een driejarig programma waar jij als agrariër aan mee kan doen.

Regeneratief én financieel gezond boeren. Het moet kunnen. Om dat te bewijzen zijn initiatiefnemers Maarten en Eliëtte van Dam in 2020 begonnen met de ontwikkeling van Regeneratieve Boerderij Schevichoven in Leersum. Een van hun doelstellingen is om hun opgedane kennis over het opzetten van een rendabele regeneratieve boerderij te delen en daarmee anderen te enthousiasmeren. 

Meedoen

Daarom kun je nu meedoen aan het driejarige programma ‘Kennisdeling regeneratieve landbouw’. Samen met professionals werk je  stapsgewijs toe naar een plan van aanpak dat aansluit op jouw bedrijfsmodel.

Bijeenkomst

Tijdens deze informatiebijeenkomst hoor je meer over agroforestry en regeneratieve permacultuur, over de keuzes en stappen die Schevichoven heeft gemaakt en natuurlijk vooral over de inhoud van hun nieuwe kennisdelingsprogramma.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst via dit formulier. Na aanmelding ontvang je een link om deel te nemen.