Ondernemen |

Meld je aan voor Slow Food Youth Network academie 2023

Ben je jong en vind je wat er op ons bord ligt belangrijk? Dan is de SFYN Academie iets voor jou! Het Slow Food Youth Network (SFYN) is een landelijk netwerk van jonge mensen die zich willen inzetten voor de voedseltransitie en voor slow food: goed, schoon en eerlijk voedsel voor iedereen. Aanmelden kan nog tot en met 1 november.

Vanuit het netwerk wordt elk jaar een SFYN Academie georganiseerd. Dit is een lesprogramma voor jonge mensen van 18 tot en met 35 jaar die door middel van colleges, excursies en workshops zich verdiepen in het voedselsysteem. Gedurende een half jaar wordt door heel Nederland getrokken voor workshops, colleges en gesprekken met boeren, vissers, chefs, wetenschappers, marketeers en beleidsmakers.

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie de website van de SFYN Academie. Naast het landelijk netwerk zijn er ook regionale netwerken. Zo is er ook een SFYN-regio in Utrecht.

Jouw voedsel direct verkopen?

Wil jij dat de consument een vers en kwalitatief product recht van het land krijgt? Bekijk dan eens de mogelijkheden van produceren in de korte keten.

Ga naar Korte keten