UITGESTELD: Webinar Utrechts Programma Landelijk Gebied 23 maart 2023

Het webinar over het Utrechts Programma Landelijk Gebied (UPLG)  op 23 maart is uitgesteld. Naar aanleiding van de verkiezingsuitslag van 15 maart heeft het provinciebestuur besloten om met een aantal zaken pas op de plaats te maken, waaronder de plannen voor de toekomst van het landelijke gebied. Het Utrechtse college vindt het belangrijk om eerst steun van de nieuwe Provinciale Staten voor de ingezette koers te krijgen.

De provincie Utrecht hoopt op korte termijn met een nieuwe datum te komen.

Tekst uitnodiging

De provincie Utrecht nodigt alle geïnteresseerden en betrokkenen bij het Utrechts Programma Landelijk Gebied (UPLG) uit voor een webinar op 23 maart. Je krijgt informatie over de stappen die gezet worden en hoe je mee kan praten over het UPLG.

De komende tijd komt er veel op het landelijk gebied af. We moeten de natuur herstellen, de stikstofuitstoot omlaag brengen en de kwaliteit van het water en de bodem verbeteren. Uiterlijk 1 juli 2023 moeten alle provincies aan het Rijk laten weten hoe ze deze opgaven gaan aanpakken. Ook de provincie Utrecht biedt op die datum haar plan aan; het Utrechts Programma Landelijk Gebied (UPLG).

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar landelijkgebied@provincie-utrecht.nl. Het programma en de toegangslink worden in de week van het webinar verstuurd.

Wil je meer weten over hoe je kunt meepraten over de toekomst van het Utrechtse landelijk gebied? Lees meer op de website van de provincie Utrecht.