Ondernemen |

Plattelandscoach begeleidt veehouder in Woudenberg bij bedrijfsbeëindiging

De heer en mevrouw Folmer uit Woudenberg hebben een kalvermesterij met 460 vleeskalveren. Ze zijn inmiddels op leeftijd en gaan nu hun bedrijf beëindigen. Plattelandscoach Dik Veefkind heeft de familie Folmer begeleid in dit proces.

Afscheid nemen van het vak en je woonplek is een grote stap en het luidt een nieuwe levensfase in. Hoe doe je dat? Coach Dik heeft in een traject van een aantal maanden geholpen met de verkoop van het bedrijf en alles wat daar bij komt kijken. Bijvoorbeeld het inschakelen van specialisten op fiscaal of technisch gebied. Maar er zijn ook gesprekken geweest over de toekomst. Hoe vul je je leven in na het  beëindigen van je bedrijf?

Locatie verkocht

Inmiddels zijn de laatste kalveren afgeleverd. En de locatie is onlangs verkocht aan een particulier. In december hoopt de familie Folmer een ander huis te betrekken.

Uitgeschreven tekst lezen

In deze video vertellen meneer en mevrouw Folmer in Woudenberg hoe plattelandscoach Dik Veefkind ze begeleidt heeft met het beëindigen van hun boerenbedrijf.

Meneer en mevrouw Folmer in hun huiskamer in gesprek met plattelandscoach Dik Veefkind

Hulp van een plattelandscoach?

Ben jij ook bezig met bedrijfsbeëindiging, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Meld je dan aan voor hulp of bel voor meer informatie: 088 – 888 66 33.

Neem contact op